Η άδεια λόγω Χριστουγέννων έληξε στον ΠΑΟΚ και η επιστροφή στις προπονήσεις συνοδεύτηκε με άσχημα νέα, αφού τα τεστ για τον κορονοϊό έδειξαν ότι υπάρχουν πέντε κρούσματα στην ομάδα. Τα τέσσερα, μάλιστα, αφορούν παίκτες και το ένα είναι σε μέλος του προπονητικού τιμ, γεγονός που προκαλεί ανησυχία ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης, πρώτος του 2022, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Ο κορονοϊός σαρώνει τη χώρα όπως δείχνουν τα απίστευτα νούμερα κρουσμάτων που ανακοινώθηκαν το τελευταίο διήμερο και ο ΠΑΟΚ… δεν κατάφερε να ξεφύγει. Σύμφωνα με πληροφορίες από Θεσσαλονίκη, τα τεστ που έγιναν με αφορμή την επιστροφή στις προπονήσεις έδειξαν ότι τέσσερις παίκτες και ένα μέλος του προπονητικού τιμ είναι θετικοί στον ιό, γεγονός που προκαλεί συναγερμό.

Σε μια εβδομάδα, άλλωστε, οι ασπρόμαυροι θα πρέπει να υποδεχθούν τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της Super League και αν υπάρξει διασπορά του ιού στις τάξεις της ομάδας τα προσεχή 24ωρα είναι πολύ πιθανό να αποφασιστεί η αναβολή της αναμέτρησης.