Σενάρια που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες μέρες ήθελαν τον Πέδρο Μαρτίνς να συζητάει με την Αλ Νασρ, με την αραβική έκδοση του goal.com να το προχωράει ακόμη περισσότερο και να κάνει λόγο για οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Δημοσίευμα, όμως, που διαψεύδεται κατηγορηματικά από τον Ολυμπιακό, ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα θέμα με το μέλλον του Πορτογάλου προπονητή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Μαρτίνς ενεπλάκη σε σενάρια αποχώρησης από τους ερυθρόλευκους, αλλά είναι η πρώτη φορά που ένα ξένο Μέσο και συγκεκριμένα το goal.com στην αραβική έκδοσή του, κάνει λόγο για οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Πορτογάλο και στην Αλ Νασρ.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, σήμερα Κυριακή (5/12) ο Μαρτίνς συναντήθηκε στην Αθήνα με τη διοίκηση της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία και είπε «ναι», προαναγγέλοντας μάλιστα επίσημη ανακοίνωση μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

«Κανένα θέμα με Μαρτίνς και Αλ Νασρ»

Δημοσίευμα, πάντως, που δεν βρίσκει την παραμική επιβεβαίωση. Στον Ολυμπιακό διαψεύδουν κατηγορηματικά οποιαδήποτε πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο και ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα σε ό,τι αφορά το μέλλον του προπονητή.