Με τον τρόπο του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν παρών στην αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, η οποία ταξίδεψε το απόγευμα της Τετάρτης (24/11) για το Νιούκαστλ της Αγγλίας ενόψει του σημερινού αγώνα της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, με αντίπαλο τη Μεγάλη Βρετανία.

Λίγο πριν από την απογείωση, μία… ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους Έλληνες διεθνείς. Στο βίντεο που παρουσιάζεται στις οθόνες με οδηγίες ασφάλειας πριν απο την πτήση, σε ρόλο αεροσυνοδού ήταν ο… Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο πρωταθλητής ΝΒΑ και MVP των τελικών δεν είναι βέβαια σε θέση να ενισχύσει την Εθνική στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού έχει υποχρεώσεις με τους Μιλγουόκι Μπακς, αλλά έστω κι έτσι ο «Greek Freak» ήταν εκεί, χάρη στη συνεργασία με την αεροπορική εταιρία που μετέφερε την αποστολή, Ευχήθηκε στους συναθλητές του: «Καλό Ταξίδι».

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Η αποστολή της Εθνικής, παρουσία του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, αναχώρησε στις 17:00 από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», αφού προηγήθηκε προπόνηση στο ΟΑΚΑ και αφίχθη στην πόλη της βόρειας Αγγλίας, λίγο πριν τις 21:00 ώρα Ελλάδας. Ο προπονητής Σάββας Καμπερίδης και οι 14 διεθνείς, είναι πανέτοιμοι για τον πρώτο αγώνα του πρώτου «παραθύρου», για τον 2ο όμιλο, ενώ την Κυριακή (28/11, 17:00) αντιμετωπίζουν την Λευκορωσία στη Θεσσαλονίκη (Αλεξάνδρειο), παρουσία του Νίκου Γκάλη.