Το ότι τον Τόμας Μίλερ τον περιμένει μια καριέρα στο χώρο του θεάματος μόλις ολοκληρώσει την πορεία του στα γήπεδα το θεωρούν δεδομένο στη Γερμανία. Πιστεύουν πως έχει κωμική φλέβα και δεν τον βλέπουν ν’ ασχολείται με την μπάλα από άλλο πόστο. Ακόμη και σχολιαστής να γίνει εκτιμούν πως θα είναι πολύ διαφορετικός. Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου έδειξε και πάλι το ταλέντο του στο να κάνει τον κόσμο να γελάει με τη συμμετοχή του στην προωθητική καμπάνια για την ταινία Ghostbusters: Afterlife, γνωστό, όμως, ως, Ghostbusters: Legacy στη Γερμανία.

Με την πρεμιέρα του φιλμ στη Γερμανία να πλησιάζει, η εταιρία παραγωγής ήθελε κάποιον να κάνει… γκελ στο κοινό. Άλλωστε, η επιστροφή στους κινηματογράφους δεν βαίνει όπως αναμενόταν λόγω της πανδημίας και χρειάζεται μεγαλύτερη «βοήθεια». Έτσι, στράφηκαν σ’ έναν από τους πιο διάσημους ποδοσφαιριστές της χώρας για να τους βοηθήσει να την προωθήσουν. Το βίντεο με τον Τόμας Μίλερ είναι φυσικά αστείο καθώς ανταλλάσσει μια φανέλα του με τον σκηνοθέτη Τζέισον Ράιτμαν για μια βόλτα με το αυτοκίνητο των Ghostbusters – κι όλα αυτά κρυφά από τον παραγωγό της ταινίας Άιβαν Ράιτμαν.

Τα γυρίσματα έγιναν στο γκαράζ της «Kubicki Motors» στο Μόναχο όπου βρέθηκε και το θρυλικό αυτοκίνητο των Ghostbusters, το «Ecto-1». Η πρεμιέρα της ταινίας στη Γερμανία θα γίνει την Πέμπτη (18/11) και παραμένει… μυστήριο το αν ο Τόμας Μίλερ έχει και κάποιο ρόλο στο φιλμ πέραν της παρουσίας του στην καμπάνια προώθησης. Οι συμπατριώτες του εικάζουν πως όχι.

Επιπλέον, ο 32χρονος άσος του ποδοσφαίρου εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και για λογαριασμό του φιλανθρωπικού ιδρύματός του, το youngwings.de. Τη στολή που φόρεσε θα τη διαθέσει σε δημοπρασία αρχίζοντας από σήμερα (16/11) μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου μέσω της πλατφόρμας unitedcharity.de και τα έσοδα θα δοθούν για τη βελτίωση τη ζωή παιδιών που ζουν σε δύσκολες συνθήκες.