Χωρίς νίκη στη Super League 2 παρέμεινε ο ΠΑΟΚ Β’ μετά το 1-1 με τον Πανσερραϊκό εντός έδρας, αλλά ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του δεν αναφέρθηκε μόνο σε αυτό, αλλά και στην ήττα από τον Ολυμπιακό Β’, εκτός έδρας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ένα ματς για το οποίο ο Ουρουγουανός προπονητής εξέφρασε παράπονα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε.

Ο ΠΑΟΚ Β’ υποδέχθηκε τον Πανσερραϊκό και δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο από την ισοπαλία (1-1), με τον Γκαρσία να τονίζει στις δηλώσεις του μετά τη λήξη ότι «είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα και τους παίκτες, μείναμε στο πλάνο μας, παίξαμε σύμφωνα με αυτό. Η φάση του τέρματος που δεχτήκαμε, έγινε από δικό μας λάθος αλλά θα πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου… Έπρεπε να είμαστε πιο αποφασιστικοί και πιο αποτελεσματικοί για να φύγουμε με τη νίκη».

Όσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, συμπλήρωσε πως «περιμένω από την ομάδα μου να είναι πρωταγωνίστρια, να πιέσει ψηλά. Το ξέρω πως χρειάζεται χρόνο και θα πρέπει να μάθουν τις συνθήκες και το κλίμα της κατηγορίας. Σήμερα έπαιξαν παίκτες που είναι μικροί ηλικιακά, δεν έχουν παίξει ούτε με την Κ19… Δεν μου αρέσει καθόλου ο αργός ρυθμός. Θέλω γρήγορο ρυθμό στο ματς. Θα πρέπει να μπουν στο νόημα για τον ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι…».

Φάση από τον αγώνα ΠΑΟΚ Β' - Πανσερραϊκός

«Πέτρες, μπουκάλια και επηρεασμού των διαιτητών από τον Ολυμπιακό»

Ο Πάμπλο Γκαρσία, όμως, ρωτήθηκε και για την ήττα της πρεμιέρας από τον Ολυμπιακό Β’ με 3-1, εκφράζοντας τα παράπονά του για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συγκεκριμένο παιχνίδι στην Καλλιθέα.

«Στο α΄ ημίχρονο με τον Ολυμπιακό ήμασταν πολύ καλύτεροι, στο β΄ δώσαμε χώρους στον αντίπαλο και τα γκολ του προήλθαν από δικά μας λάθη. Οι παίκτες μου δεν είναι συνηθισμένοι σε κατάσταση βίας, μας πέταξαν μπουκάλια, πέτρες! Πίεσαν πάρα πολύ στο μεσοδιάστημα και τους διαιτητές αλλά περιμέναμε κάτι τέτοιο από τον Ολυμπιακό, οπότε… χάσαμε».