Έπειτα από αναβολές επί αναβολών και ξανά νέες αναβολές, το πρωτάθλημα της Super League 2 επιτέλους ξεκίνησε και μάλιστα με ντέρμπι στην πρεμιέρα, αφού ο Ολυμπιακός Β υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ στη Β στο γήπεδο της Καλλιθέας. Εκεί όπου οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν αλλά οι Πειραιώτες έκαναν την ανατροπή και επικράτησαν με 3-1, πανηγυρίζοντας με καπνογόνα στα χέρια μπροστά στους οπαδούς τους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Το παιχνίδι άρχισε με τους ερυθρόλευκους να δείχνουν πιο επιθετικοί, αλλά οι ασπρόμαυροι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν, αφού στο 13′ ο Καλογερόπουλος στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 0-1 με αυτογκόλ.

Ο ΠΑΟΚ Β είχε το προβάδισμα μέχρι και το 65ο λεπτό, αλλά σε εκείνο το σημείο ο Κίτσιος με ωραία ενέργεια και σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-1, για να ακολουθήσει στο 71′ το 2-1 με πέναλτι του Μπα και στο 87′ το 3-1 από τον Βοΐλη. Σκορ που ήταν και το τελικό, με τους νικητές να πανηγυρίζουν στη συνέχεια μπροστά από την εξέδρα των οπαδών τους έχοντας καπνογόνα στα χέρια.