Αφού τα βρήκαν ο τρόπος δεν έχει σημασία, αλλά η εικόνα ήταν πρωτοφανής. Η Κασίμπασα βρέθηκε να προηγείται στην έδρα της Κόνιασπορ, έπειτα από μια «λόμπα» του Ντονγκ στο 19’. Οι παίκτες λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια αφού οι γηπεδούχοι έπεσαν πάνω στον διαιτητή και τον σκόρερ, καθώς συμπαίκτης τους ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο-τραυματίας. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως στο ξεκίνημα της φάσης ο τερματοφύλακας της Κόνιασπορ είναι εκτός θέσης και κάνει χαρακτηριστικό νόημα, ώστε η φάση να μην συνεχιστεί.

Τελικά, ενώ ο ρέφερι παρέμενε ανένδοτος, δείχνοντας πως το γκολ μετράει, έπειτα από ολιγόλεπτη διαβούλευση μεταξύ των παικτών αλλά και παρέμβαση του προπονητή των φιλοξενούμενων (Σότα Αρβελάτζε) έγινε το… απίθανο. Έπειτα Με την σέντρα όλη η άμυνα της Κασίμπασα «άνοιξε», ο Κάμπζε πήρε την μπάλα, διέσχισε ανενόχλητος όλο το γήπεδο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να του έχει αφήσει ελεύθερο το πεδίο!

Τώρα υπάρχει το εξής θέμα, είσαι τόσο ρομαντικός για να δεχτείς το σενάριο του συμβιβασμού ή ανήκεις στο στρατόπεδο των υποψιασμένων, που θα λένε κοίτα τι σκαρφίστηκαν για να «στήσουν» ένα ματς;