Το όμορφο τέρμα που πέτυχε ο Καρίμ Μπενζεμά στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Άγιαξ έχει πολλές ομοιότητες με το γκολ που σκόραρε ο Κέβιν Μιραλάς του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ.

«Όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου και θιασώτες του καλού θεάματος είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Τρίτης που κάλυψε ζωντανά η ΝΕΤ ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, θα διαπίστωσαν ότι ένας σύλλογος με το τεράστιο μπάτζετ και τις διακρίσεις των Καστιγιάνων του Ζοσέ Μουρίνιο προσπαθεί να αντιγράψει στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον φετινό Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αποτελεί η φάση από την οποία προήλθε το γκολ με το οποίο άνοιξε ο δρόμος για τον θρίαμβο της Βασίλισσας επί του Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ Αρίνα.

Η κίνηση που κάνει ο Οζίλ στο κέντρο της ολλανδικής άμυνας και το τακουνάκι που επιχειρεί προς τον επερχόμενο Μπενζεμά με τον Γάλλο άσο να πετυχαίνει το 0-1, είναι “ακριβές αντίγραφο” της φάσης του δεύτερου γκολ του Κέβιν Μιραλάς κατά του ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή. Ο Οζίλ έκανε ακριβώς την ίδια κίνηση με αυτή του Ντένις Ρόμενταλ πριν ο Δανός σερβίρει έτοιμο γκολ για τον Βέλγο παικταρά του Θρύλου!», αναφέρει μεταξύ άλλων η «ερυθρόλευκη» ιστοσελίδα.

Το γκολ του Μιραλάς

Το γκολ του Μπενζεμά

Πηγή: gazzetta.gr