Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ένας από τους πολλούς που… κόλλησε με το πετυχημένο σόου του Netflix, «Squid Game». Ο σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς και τέσσερις φορές πρωταθλητής του NBA, μετά από το τέλος μιας πρόσφατης συνέντευξης Τύπου πιάστηκε από το δημοσιογράφο Κάιλ Γκουν, να σχολιάζει με τον συμπαίκτη του Άνθονι Ντέιβις τη σειρά.

Από τα λίγα που γίνονται αντιληπτά, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς λέει στον Άνθονι Ντέιβις πως δεν του άρεσε το τέλος. Κατά τα άλλα το υπόλοιπο κομμάτι της ιστορίας ήταν γούστου του. Η άποψη του «Βασιλιά» ήταν αρκετή για να προκαλέσει την… κόντρα με το δημιουργό του «Squid Game», Χουάνγκ Ντονγκ – χιουκ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην βρετανική εφημερίδα «The Guardian», ερωτήθηκε για το σχόλιο που έκανε ο Τζέιμς και ποια είναι η άποψή του.

«Έχει δει το Space Jam 2; (σ.σ. την ταινία όπου πρωταγωνιστεί ο ΛεΜπρόν Τζέιμς). Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι κουλ και μπορεί να λέει ό,τι θέλει, το σέβομαι. Είμαι μάλιστα χαρούμενος που παρακολούθησε όλη τη σειρά, αλλά δεν θα άλλαζα το τέλος μου», δήλωσε και συνέχισε ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά. «Αν έχει το δικό του τέλος, ένα που θα τον ικανοποιούσε, ίσως να έκανε εκείνος μια δική του συνέχεια. Θα την έβλεπα και ίσως να του έστελνα κι εγώ ένα μήνυμα που θα έλεγε: “μου άρεσε όλο σου το σόου, εκτός από το τέλος”».

Ο Τζέιμς (spoiler alert) ενοχλήθηκε που ο νικητής του «Squid Game» δεν ολοκληρώνει τον αρχικό του στόχο, ενώ όλο το θανατηφόρο παιχνίδι μένει κρυφό και αφήνεται ένα ανοικτό «παράθυρο» για μια δεύτερη σεζόν.

Φυσικά, η απάντηση του Χουάνγκ έφτασε στον Τζέιμς που έγραψε στο Twitter: «Αυτό δεν γίνεται να είναι αληθινό, έτσι; Ελπίζω πως όχι». Βέβαια, ποιος ξέρει τί εννοούσε. Άλλωστε, έχει τη δική του εταιρία παραγωγής, την Springhill Entertainment και αρκετά χρήματα για να το τολμήσει και να φτιάξει τη δική του εκδοχή του «Squid Game».