Η επιστροφή στη δράση δεν ήταν ευχάριστη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία άνοιξε νωρίς το σκορ κόντρα στη Λέστερ εκτός έδρας, στη συνέχεια βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε σε 2-2 στο 82′ και τελικά έχασε με 4-2. Έτσι, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος θα δεχθεί ακόμη περισσότερη κριτική πλέον, έμεινε στο -4 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ και συνεχίζει να προβληματίζει.

Το παιχνίδι αναμενόταν δύσκολο για τους κόκκινους διάβολους, οι οποίοι πάντως μπήκαν καλά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 19′ με τον Γκρίνγουντ. Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη… Στο 31′ ο Τίλεμανς ισοφάρισε για τους γηπέδούχους, οι οποίοι έκαναν την ανατροπή στο 78′ με το γκολ του Σογιουντσού, αλλά η Γιουνάιτεντ είχε άμεση απάντηση, ισοφαρίζοντας στο 82′ με τον Ράσφορντ (2-2).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Κατάρρευση και -4

Η ομάδα του Σόλσκιερ είχε χρόνο στη διάθεσή της για να κάνει ανατροπή στην ανατροπή, αλλά τελικά ένα λεπτό μετά το 2-2 η Λέστερ έκανε το 3-2 με τον Βάρντι! Γκολ που ουσιαστικά έκρινε τα πάντα, με τον Ντάκα στο 91′ να διαμορφώνει το τελικό 4-2.

Αποτέλεσμα που αφήνει την ομάδα του Μάντσεστερ στην 5η θέση και στο -4 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.