Οι 8 πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώθηκαν και απομένουν άλλες 2 τον Νοέμβριο, για την ολοκλήρωση των ομίλων. Έως τότε οι εθνικές ομάδες παραδίδουν τη σκυτάλη στους συλλόγους.

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφουν αυτό το Σαββατοκύριακο και η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου κορυφώνεται.

Στη Super League ο ΠΑΟΚ και ο Βόλος ισοβαθμούν στην κορυφή με 12 βαθμούς, 1 περισσότερο από τον Ολυμπιακό και 2 από την ΑΕΚ.

Στην Premier League η Τσέλσι προηγείται με 16 βαθμούς, στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Λίβερπουλ με 15 και ακολουθούν 4 ομάδες με 14 πόντους, η Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Έβερτον και η Μπράιτον.

Στη Serie A η πρώτη τριάδα αποτελείται από τη Νάπολι με 21 βαθμούς, τη Μίλαν με 19 και την Ίντερ με 17.

Στην Bundesliga η Μπάγερν και η Λεβερκούζεν «συγκατοικούν» στην κορυφή με 16 βαθμούς και 1 πόντο πίσω τους βρίσκονται η Ντόρτμουντ και η Φράιμπουργκ.

Στη La Liga τρεις ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση, με 17 βαθμούς, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Σοσιεδάδ.

Σε όλα αυτά τα πρωταθλήματα δεν έχει καταφέρει κάποια ομάδα να ξεφύγει στη βαθμολογία.

Μακροχρόνια στοιχήματα για νικητή και πρώτο σκόρερ από το Πάμε Στοίχημα

Η επανέναρξή τους αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και το Πάμε Στοίχημα προσφέρει μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα τόσο για τους νικητές των πρωταθλημάτων, όσο και για τους πρώτους σκόρερ.

Στη Super League προηγούνται στον πίνακα των σκόρερ με 4 γκολ ο Καρλίτος του Παναθηναϊκού και ο Τομ Φαν Βέερτ του Βόλου.

Στην Premier League έχουν πετύχει από 6 γκολ ο Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ και ο Τζέιμι Βάρντι της Λέστερ. 

Στη Serie A βρίσκονται μαζί στην πρώτη θέση των σκόρερ με 6 γκολ ο Τσίρο Ιμόμπιλε της Λάτσιο και ο Εντίν Τζέκο της Ίντερ.  

Στην Bundesliga ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της Μπάγερν έχει παρέα στην κορυφή τον Έρλινγκ Χάαλαντ της Ντόρτμουντ. Και οι δυο τους έχουν πετύχει από 7 γκολ.

Στη La Liga o Καρίμ Μπενζεμά έχει σημειώσει 9 γκολ με τη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι ο μοναδικός που έχει ξεφύγει. Δεύτερος στον πίνακα των σκόρερ είναι ο Μικέλ Ογιαρθάμπαλ της Σοσιεδάδ με 6 τέρματα.

Ειδικά στοιχήματα για Super League και Premier League

Εκτός από τον νικητή της διοργάνωσης και τον πρώτο σκόρερ το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλά ακόμα μακροχρόνια στοιχήματα στη Super League για τον πρωταθλητή  χειμώνα, τον νικητή της διοργάνωσης χωρίς τον Ολυμπιακό, τον Ολυμπιακό να παραμείνει αήττητος στην κανονική περίοδο, τους Παναθηναϊκό, Άρη και ΑΕΚ να παραμείνουν αήττητοι εντός έδρας, τα Over/Under συνολικά γκολ παικτών στην διοργάνωση στην κανονική περίοδο.

Στην Premier League οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στηνομάδα που θα τερματίσει στους πρώτους 2/4/6 του πρωταθλήματος, την ομάδα που θα υποβιβαστεί και την ομάδα που θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ξεκινάει το ΝΒΑ με πολλές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Στο μπάσκετ ξεκινάει σε λίγες ημέρες το ΝΒΑ. Το πρώτο τζάμπολ για τη νέα σεζόν θα γίνει στις 20 Οκτωβρίου.

Το Πάμε Στοίχημα ετοίμασε πολλά ειδικά στοιχήματα για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, μεταξύ άλλων, για τον νικητή διοργάνωσης, τον νικητή Ανατολικής/Δυτικής Περιφέρειας, την νικήτρια ομάδα υποπεριφέρειας, τις Οver/Under νίκες που θα πετύχουν οι ομάδες στην κανονική περίοδο.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται ακόμα ειδικά στοιχήματα για τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Λεμπρόν Τζέιμς και Λούκα Ντόνσιτς, όπως Οver/Under στο μέσο όρο κλεψιμάτων, ασίστ, ριμπάουντ, λαθών και πόντων που θα έχουν στην κανονική περίοδο, τον παίκτη που θα αναδειχθεί πολυτιμότερος, κορυφαίος σκόρερ, και πρώτος σε ριμπάουντ και ασίστ στην κανονική περίοδο.