Πρώτη εντός έδρας ήττα για τον Ιωνικό και πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για τη Λαμία, η οποία πέρασε από τη Νίκαια επικρατώντας με 2-1.

Το παιχνίδι άρχισε με τους γηπεδούχους να είναι πιο δραστήριοι και να πιέζουν, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ: Το χέρι του Ντάλσιο στο 19′ οδήγησε τον διαιτητή, μέσω VAR, στο σημείο του πέναλτι και του έδειξε και κόκκινη κάρτα, με τον Μανούσο να εκτελεί και να ανοίγει το σκορ (0-1).

Παρ’ όλα αυτά, ο Ιωνικός αντέδρασε και στο 36′ ισοφάρισε με το ωραίο πλασέ του Άοσμαν μετά την πάσα του Τουράμ (1-1). Η ομάδα της Νίκαιας, όμως, σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι έπαιζε με 10 παίκτες, έχασε και τον Τσιγκρίνσκι με τραυματισμό στο τέλος του ημιχρόνου.

Τα δεδομένα, παρά το 1-1, ήταν υπέρ της Λαμίας και η επιβεβαίωση ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, αφού στο 55′ ο Γκόλεμιτς με κεφαλιά, μετά το κόρνερ του Τάιρον, έκανε το 1-2, το οποίο έμεινε ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας (76’ Κωνσταντινίδης), Τσιγκρίνσκι (46’ Βαφέας), Σάντσεζ (89’ Μπουένο), Βαλεριάνος, Ρομαό, Κάνιας (76’ Μπάσα), Ντάλσιο, Άοσμαν, Καμπράλ (35’Μάναλης), Τουράμ.

Λαμία: Γκαραβέλης, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Αντέτζο, Μαρτίνεζ, Μαζουλουξής, Νούνιες (89’ Σκόνδρας), Ρόμανιτς (88’ Αραμπούλι), Τάιρον (69’ Μανουσάκης), Μανούσος (68’ Μπεχαράνο), Καραμάνος.