Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου θα παραταχθεί χωρίς τους Γιαν Εμβιλά και Χένρι Ονιεκούρου.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τους πράσινους και ο στόχος, φυσικά, δεν είναι άλλος από τη νίκη. Τόσο για το γόητρο, όσο και για τη βαθμολογία, αφού μόνο με το τρίποντο θα είναι στην κορυφή το βράδυ της Κυριακής.

Μια νίκη που ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάρει χωρίς τους Εμβιλά και Ονιεκούρου, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Ο πρώτος, άλλωστε, είχε απουσιάσει και από τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε λόγω του μυικού προβλήματος που τον ταλαιπωρεί.

Ο Γιαν Εμβιλά

Αποστολή με Ροντρίγκες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες, πάντως, είναι κανονικά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μαρτίνς. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ προσαρμόζεται στη νέα ομάδα του και ο Πορτογάλος προπονητής τον υπολογίζει κανονικά για το ντέρμπι.

Στην αποστολή των Πειραιωτών για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό είναι οι Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ροντρίγκες, Λόπες, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.