Με τιμωρία από την UEFA κινδυνεύει ο Όγκνιεν Βράνιες της ΑΕΚ, σύμφωνα με τους Βόσνιους, λόγω ενός συγκεκριμένου τατουάζ.

Ο Βόσνιος αμυντικός επέστρεψε στην Ένωση και όπως πάντα απασχολεί την επικαιρότητα όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους. Το θέμα αυτή τη φορά είναι ένα τατουάζ που έχει στο χέρι του και το οποίο τον έχει φέρει στο στόχαστρο της UEFA.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είχε ξεκινήσει έρευνα τον Αύγουστο, μετά τα παιχνίδια της ΑΕΚ με τη Βελέζ, για τον Βράνιες, επειδή στο χέρι του έχει ένα τατουάζ με τον ηγέτη των Τσέτνικ κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, Μομτσίλο Τζούγιτς.

Ο Όγκνιεν Βράνιες

Εκτός εθνικής ομάδας μετά τις αντιδράσεις του κόσμου

Πρόκειται για ένα τατουάζ που παραπέμπει στον φασισμό και η UEFA απαιτεί από τον Βράνιες είτε να το κρύβει είτε να αφαιρέσει το τατουάζ. Σε διαφορετική περίπτωση θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό από τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Αυτό αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα η βοσνιακή ιστοσελίδα «depo», ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο αμυντικός της ΑΕΚ έχει μείνει εκτός εθνικής Βοσνίας λόγω των αντιδράσεων του κόσμου για το συγκεκριμένο τατουάζ.