Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Θοδωρής Παχατουρίδης σχολίασε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM την κακή εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, τονίζοντας πως η ελληνική ομάδα μπήκε χαλαρά στην αναμέτρηση και ότι και τα τέσσερα τέρματα των Ισπανών προήλθαν από ατομικά λάθη των φιλοξενούμενων.

Αναλυτικά μίλησε για:

-τη χθεσινή αναμέτρηση: «Ο Ολυμπιακός αποσυντονίστηκε από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Χάνεις τη ροή των παιχνιδιών που έχεις στα πόδια σου. Παίζει ρόλο το πώς αντιμετωπίζει και ο κάθε ποδοσφαιριστής το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός μπήκε χαλαρός. Όσο καλά και να έχει προετοιμαστεί ο Μίτσελ την ομάδα, αν ο κάθε παίκτης δεν μπει με την κατάλληλη νοοτροπία δεν γίνεται τίποτα. Έφαγε εύκολα γκολ. Δείξανε πάρα πολύ σιγουριά οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και έτσι ήρθαν τα εύκολα τα λάθη. Έμενα ένας προπονητής μου, μου είχε πει ότι ακόμα και ο Ιέρο σε δύσκολες περιπτώσεις διώχνει μακριά την μπάλα και αυτό το έχω πάντα στο μυαλό μου. Η άμυνα προέρχεται πάντα από την επιθετική γραμμή. Όμως και τα τέσσερα γκολ προήρθαν από ατομικά λάθη».

-την αναμέτρηση με τη Μάλμε: «Σίγουρα είναι επικίνδυνο παιχνίδι. Θα υπάρξει και η πίεση του κόσμου του Ολυμπιακού που είναι ο δωδέκατος παίκτης. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μάλμε. Κόντρα στην Ατλέτικο έγινε η ζημιά και πιστεύω ότι θα έχουν διαφορετική νοοτροπία στο επόμενο ματς».

Πηγή: sport-fm.gr