Μόνο με καλή άμυνα θα έχει πιθανότητες ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη απέναντι στη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, όπως δήλωσε ο Αντώνης Φώτσης. Από τη μεριά του, ο Γιάνις Μπλουμς τόνισε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά.

«Πρέπει να παίζουμε καλά σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια μας. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα που έχει πολλές λύσεις. Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα σε σχέση με τον αγώνα στο Μόναχο. Τέτοια ματς τα κερδίζεις μόνο παίζοντας καλή άμυνα», δήλωσε αρχικά ο Αντώνης Φώτσης.

Για την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ: «Ο κόουτς Ομπράντοβιτς έχει πετύχει τα πάντα με τον Παναθηναϊκό. Όπως, όμως θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη, έτσι κι εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Από την πλευρά του ο Γιάνις Μπλουμς είπε: «Η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ είναι μια πολύ καλή ομάδα, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Ο κόουτς Ομπράντοβιτς έχει έξτρα κίνητρο απέναντι στον Παναθηναϊκό όμως το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς και πρέπει να κερδίσουμε για να νιώσουμε μεγαλύτερη ασφάλεια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να μην τα παρατήσουμε ποτέ, να προσέξουμε σε κάθε δευτερόλεπτο και να παλέψουμε σκληρά. Αν χαλαρώσεις, θα σε τιμωρήσουν αμέσως! Είναι μια ποιοτική ομάδα και χρειάζεται προσοχή».

Για την άμυνα πάνω στον Αντριου Γκάουντλοκ: «Είναι ο βασικός πυλώνας της ομάδας του. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί πάνω του. Αν τον περιορίσουμε, θα έχουμε πιθανότητες».

Πηγή: Sport-fm.gr