Η σεζόν που τελείωσε μόνο επιτυχημένη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για την ποδοσφαιρική ΑΕΚ, καθώς η ομάδα πέτυχε μόλις το μίνιμουμ των στόχων της, την έξοδο στην Ευρώπη για την επόμενη σεζόν. Κατά τα άλλα, κατετάγη τέταρτη στη Super League και δεν κατάφερε να πάει στον τελικό Κυπέλλου, για πρώτη φορά μετά από πέντε σερί παρουσίες.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους ρεπόρτερ της Ένωσης. Ο διοικητικός ηγέτης της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ θα μιλήσει το μεσημέρι (13:30) για όσα αφορούν στον σύλλογο, κάνοντας έναν απολογισμό του διαστήματος που προηγήθηκε.

Παράλληλα, αναμένεται να αναλύσει το πλάνο του για την επόμενη ημέρα ώστε ο «δικέφαλος» να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο, με το θέμα του προπονητή να είναι σε πρώτο πλάνο. Πιθανός, όπως αναφέρεται στα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ, ίσως μιλήσει και για ζητήματα που αφορούν τη στελέχωση του ρόστερ.

Όπως και να έχει, θα υπάρχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που άνοιξε τα χαρτιά του δημόσια όσον αφορά την ΑΕΚ, τον Μάιο του 2019.