Άθελα του αυτό που κατάφερε είναι όλη η ποδοσφαιρική Αργεντινή να ζει με τον… φόβο της απόφασης του Λιονέλ Μέσι να σταματήσει να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της χώρας!

Ποιος; Ο Χουλίτο Γροντόνα, γιος του επί πολλά έτη προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Χούλιο!

Ο Χουλίτο, λοιπόν, μιλώντας σε ΜΜΕ της χώρας αποκάλυψε ότι μετά τον θάνατο του πατέρα του σε συνάντηση που είχε με τον μεγάλο αστέρα της ομάδας, του ζήτησε να μην σταματήσει από την εθνική της Αργεντινής μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

«Του ζήτησα να συνεχίσει στην εθνική για την μνήμη του πατέρα μου», τόνισε ο Χουλίτο Γροντόνα ο οποίος συνέχισε:

«Ο Μέσι ήταν αρκετά κουρασμένος από την εντονότατη κριτική που δεχόταν από όλους για τις εμφανίσεις του στη διοργάνωση κάτι που είναι λογικό. Και εγώ του ζήτησα να συνεχίσει, για τον… πατέρα μου και την αγάπη που του είχε. Η κριτική που δέχθηκε ήταν άδικη», ήταν τα λόγια του ο οποίος συνέχισε στην προσπάθειά του να προλάβει το… κακό.

Τόνισε ότι ο Μέσι πρόκειται να επιστρέψει και πως η απουσία του ήταν απλώς ένα διάλλειμα.

Όμως, οι δηλώσεις αυτές κάθε άλλο παρά καλό αποτέλεσμα είχαν… Ίσα-ίσα…

Σε συνδυασμό με την απουσία του Μέσι από την αποστολή της ομάδας για τo φιλικό παιχνίδι με την Γερμανία όλοι στη χώρα της Λατινικής Αμερικής άρχισαν να αναρωτιούνται αν πραγματικά ο άσος της Μπαρτσελόνα ταλαιπωρείται από έναν μικροτραυματισμό και δεν ήταν έτοιμος να αγωνιστεί.

Τα περισσότερα ΜΜΕ στη χώρα υποθέτουν –πλέον- ότι κάτι συμβαίνει, με τις φήμες περί σκέψεων αποχώρησης του Μέσι από την εθνική Αργεντινής να φουντώνουν.

Αναζήτησαν επίσημα ενημέρωση από την Μπαρτσελόνα και την ομοσπονδία της χώρας για την απουσία του από την αποστολή. Η απάντηση που πήραν ήταν ότι όντως ο Μέσι ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα και για τον λόγο αυτό δεν έδωσε το «παρών».

Πηγή: sport-fm.gr