Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Λάτσιο υπέγραψε ο Ρομάνο Φλοριάνι Μουσολίνι, δισέγγονος του Ιταλού δικτάτορα.

Οι λατσιάλι είναι μία ομάδα που έχουν ταυτιστεί με την ακροδεξιά, λόγω των οργανωμένων οπαδών τους. Σε αυτή την ομάδα λοιπόν, οι οπαδοί της οποίας λατρεύουν τον Μπενίτο Μουσολίνι, υπέγραψε τώρα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ο δισέγγονός του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Λάτσιο», τόνισε ο 18χρονος αμυντικός Ρομάνο Φλοριάνι Μουσολίνι στο Instagram ανακοινώνοντας το νέα και εκφράζοντας τη χαρά του.

Ο πιτσιρικάς προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Λάτσιο και είναι ο γιος της Αλεσάντρα Μουσολίνι, εγγονής του Μπενίτο Μουσολίνι (1883-1945), ο οποίος το 1919 δημιούργησε τις πρώτες φασιστικές πολιτοφυλακές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να φτάσει κανείς στο Ολυμπιακό γήπεδο της Ρώμης, όπου παίζουν οι Λάτσιο και Ρόμα, θα πρέπει να περπατήσει μπροστά από έναν τεράστιο οβελίσκο που εξακολουθεί να διακηρύσσει το «Mussolini Dux» (ο ένδοξος Μουσολίνι).