Ιδιαίτερα έντονους χαρακτηρισμούς κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη περιέχει η επιστολή του Σταύρου Αδαμίδη στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ κάνει λόγω για απαράδεκτη συμπεριφορά του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού.

Μεταξύ άλλων η επιστολή του Σταύρου Αδαμίδη χαρακτηρίζει απαράδεκτη την συμπεριφορά του Μαρινάκη. «Είναι τουλάχιστον, απαράδεκτο ένας Πρόεδρος της Super League να συμπεριφέρεται με όρους εξέδρας και να επιδίδεται ενδεδυμένος τον μανδύα του θεσμικού παράγοντα σε προσπάθειες εκφοβισμού διαιτητών για να ικανοποιήσει τα οπαδικά αισθήματα!», αναφέρει ηεπιστολή.

Και προσθέτει ότι ο Πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, εκμεταλλεύεται την θέση του και περιφρονεί όλα τα μέλη του συνεταιρισμού, ειδικά με την πρόταση του να αναλάβει περισσότερες αρμοδιότητες ο Κύρος Βασσάρας, κάτι που ουδέποτε αποφασίστηκε από την Σούπερ Λίγκα.

Επίσης στην επιστολή τονίζεται ότι: «Δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι ο νυν Πρόεδρος της Super League με την συμπεριφορά και τις επιλογές του ούτε επιδιώκει ούτε και επιθυμεί να εκφράσει το σύνολο των μελών του Συνεταιρισμού. Μάλλον ερμηνεύει περισσότερο το ρόλο του ως μοχλό εξυπηρέτησης των επιδιώξεων της ομάδας του και ως βιτρίνα επίδειξης «Ολυμπιακοφροσύνης» στους οπαδούς της, παρά ως εκφραστή των συμφερόντων του Συνεταιρισμού».

Όλα αυτά βέβαια έγιναν πριν από το Δ.Σ. καθώς στη διάρκεια της συνεδρίασης η ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα μομφής για τον Πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, αλλά πρέπει να αλλάξει την στάση του.

Πηγή: gazzetta.gr