Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Europa League και ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ο προπονητής με τα περισσότερα ευρωπαϊκά ματς στον πάγκο του.

Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν με 4-2 την Αϊντχόφεν μετά από ένα εκπληκτικό ματς στο Καραϊσκάκη, για το οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός είπε τα εξής στην Cosmote TV.

«Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι, ένα ελκυστικό ματς. Στους προπονητές δεν αρέσουν αυτά τα ματς. Ήταν απρόβλεπτο και δεν έχεις τον έλεγχο. Σίγουρα με τους φιλάθλους μας θα υπήρχε μια υπέροχη βραδιά και ατμόσφαιρα. Η πρόκριση θα παιχτεί και στα δύο παιχνίδια. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Και στη ρεβάνς θα μπουν πολλά γκολ».

Από εκεί και πέρα, στην επισήμανση ότι είναι ο προπονητής με τα περισσότερα ευρωπαϊκά παιχνίδια στον πάγκο του Ολυμπιακού, σχολίασε: «Είμαι περήφανος και χαρούμενος για τον Ολυμπιακό και εμένα. Αυτή η συνεργασία έχει ταιριάξει καλά. Είμαι ευτυχισμένος εδώ και ελπίζω η ομάδα να βελτιώνεται και να αναπτύσσεται σε Ελλάδα και Ευρώπη».