Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας του Ολυμπιακού και στάθηκε στους στόχους του.

Ο έμπειρος διεθνής στόπερ είπε μιλώντας στο MEGA: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρος έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον. Με περίμεναν. Μου έκαναν μία πολύ καλή πρόταση. Ήταν πολύ εύκολο να πω το ‘ναι’. Ήρθα στην Ελλάδα για να κερδίσω και να αποδείξω ότι όλα αυτά που έκανα δεν ήταν τυχαία. Δεν ήρθα στην Ελλάδα για να τελειώσω την καριέρα μου, αλλά να νικήσω, να αποδείξω πως ό,τι έχω πετύχει στην καριέρα μου το έχω κάνει με κόπο και ότι έχω στόχους ακόμη.

Έρχομαι για να κερδίσω. Έρχομαι για να είμαι πρωταγωνιστής. Θα μιλήσω στο γήπεδο και όπως είπε και ο πρόεδρος τα πολλά λόγια είναι περιττά».

Αναλυτικότερα η τοποθέτησή του: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ με τον πρόεδρο. Η ομάδα έδειξε ενδιαφέρον και με περιμένει. Η πρόταση που μου έκανε ήταν πολύ καλή και μου ήταν εύκολο να πω το ναι. Δεν ήρθα στην Ελλάδα για να τελειώσω την καριέρα μου, ήρθα για να κερδίσω, να είμαι πρωταγωνιστής και να αποδείξω πως όλα αυτά που έκανα τα προηγούμενα χρονιά ήταν μέσα από πολλή δουλειά και ότι έχω στόχους ακόμη. Είχα πει στον πρόεδρο πως είμαι διψασμένος και ήρθα για να κερδίσω και για να είμαι πρωταγωνιστής. Από εκεί και πέρα θα μιλήσω στο γήπεδο».