Την πρώτη τους προπόνηση αλλά και γνωριμία με τον νέο τεχνικό της ομάδας Γιάννη Χριστόπουλο είχαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά.

Η απογευματινή προπόνηση ήταν κλειστή όπως και οι υπόλοιπες μέχρι το Σάββατο. Στην προπόνηση το παρών έδωσαν και αρκετοί από την Κ20.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρχουν και νέες προσθήκες τουλάχιστον δυο παικτών. Επίσης όπως όλα δείχνουν στην νέα ομάδα που θα “χτίσει” ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν θα βρουν θέση οι Σιαλμάς, Φερνάντες και Φαϊσκα που σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν και επίσημα.

Η επίσημη ενημέρωση

«Επίσημη “πρώτη” σήμερα το απόγευμα για την ομάδα του Πλατανιά Χανίων, στο προπονητικό κέντρο του Μάλεμε, με ευχές για υγεία και για μία αγωνιστική χρονιά καλύτερη από τις δύο προηγούμενες στη Super League.

Τον νέο προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο παρουσίασαν, πριν από την προπόνηση, στους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων Στέλιος Βαρουξάκης, ο α’ αντιπρόεδρος Μανώλης Μαθιουλάκης, παρουσία του β’ αντιπροέδρου Αντώνη Κοκολοδημητράκη και του γενικού αρχηγού Δημήτρη Μαθιουλάκη.

Οι κύριοι Βαρουξάκης και Μαθιουλάκης εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στον τεχνικό της ομάδας, τονίζοντας, παράλληλα, ότι η ομάδα θα ενισχυθεί το επόμενο χρονικό διάστημα προκειμένου να είναι εγκαίρως έτοιμη για να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις προκλήσεις και τις δυσκολίες του πρωταθλήματος.

Ταυτόχρονα, ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να είναι επικεντρωμένοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, επισημαίνοντας ότι η Π.Α.Ε. θα εξακολουθήσει, όπως και κατά το παρελθόν, να είναι απολύτως συνεπής, από την πλευρά της, σε όλες της τις υποχρεώσεις.

Αμέσως μετά, ο κ. Χριστόπουλος μίλησε για λίγα λεπτά στους ποδοσφαιριστές και παρουσίασε και επίσημα τους συνεργάτες του, τον βοηθό προπονητή Γιάννη Θωμαΐδη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Παγανιά και τον γυμναστή Λεωνίδα Παπαδάκη.

Ακολούθησε η προπόνηση, που περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, ασκήσεις με μπάλα. Στην προπόνηση συμμετείχαν και δέκα νεαροί ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ20 του Πλατανιά Χανίων. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τέτε, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποκατάστασης μετά την εγχείρηση στον ώμο του.

Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 9 το πρωί, στο Μάλεμε».

Πηγή: Sport-fm.gr