Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να βρίσκεται ο άλλοτε αμυντικός του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, μετά το ατύχημα που είχε το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, όταν ένα πυροτέχνημα έσκασε στα χέρια του και υπέστη εγκαύματα στα μάτια από πυροτεχνήματα, προσπαθώντας να προστατέψει το παιδί του.

Παρ’ όλα αυτά τα τελευταία νέα φαίνεται πως είναι ευχάριστα για τον Νορβηγό, καθώς σύμφωνα με τους γιατρούς που παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας του, τόνισαν πως οι εξελίξεις είναι θετικές. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, οι γιατροί κατάφεραν να βγάλουν όλα τα θραύσματα από τα μάτια του Ελαμπντελαουί, ελπίζοντας πως τις επόμενες ώρες θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση στην όρασή του.

«Οι εξελίξεις είναι θετικές. Υπάρχει σημαντική βελτίωση σε ό,τι αφορά την όραση από το αριστερό μάτι. Και είναι καλή και η πορεία σε σχέση με το δεξί μάτι, αλλά σε ό,τι αφορά αυτό έχουμε ακόμα δρόμο», ήταν τα λόγια των γιατρών που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή δίπλα στον Ομάρ.

Πηγή: gazzetta.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.