Η Γαλατά ενημέρωσε επίσημα για το ατύχημα του Ομάρ Ελαμπντελαουί και ότι αναμένονται τα αποτελέσματα των απαιτούμενων εξετάσεων και στα μάτια του. Δεν κινδυνεύει η ζωή του σύμφωνα με αξιωματούχο της ομάδας.

Η hurriyet σε ρεπορτάζ της αναφέρει πως από τους ανθρώπους της Γαλατά προκύπτει πως δεν κινδυνεύει η ζωή του Ομάρ Ελαμπντελαουί και ότι είχε τις αισθήσεις του. Από εκεί και πέρα η επίσημη ενημέρωση της ομάδας για τον Νορβηγό πρώην μπακ του Ολυμπιακού σημειώνει τα εξής:

Ο παίκτης μας Ομάρ Ελαμπντελαουί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο μετά από ένα ατυχές συμβάν – ατύχημα – στο σπίτι του το απόγευμα. Η ζημιά στα μάτια του παίκτη μας, που έχει καψίματα – εγκαύματα στο πρόσωπό του, θα διαπιστωθεί μετά από περαιτέρω εξετάσεις. Πολλές είναι οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για την κατάσταση ή τους κινδύνους για τον παίκτη μας όμως εμείς θα ενημερώνουμε με σεβασμό το κοινό μας και τον κόσμο μας.

Πηγή: gazzetta.gr

 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.