Κύβος ερρίφθη. Ζήσης Βρύζας, Άγγελος Αναστασιάδης και Ιβάν Σαββίδης, αλλά και η Μαρία Γκοντσάρεβα συναντήθηκαν την Κυριακή για να μιλήσουν για τον ΠΑΟΚ της σεζόν 2014-15 και σημειώθηκαν εξελίξεις.

Η ΠΑΕ είχε ανακοινώσει την πρόσληψη του 61χρονου τεχνικού από τις 19 Μαΐου, αλλά υπήρχαν κάποιες εκκρεμότητας, οι οποίες διευθετήθηκαν με την άφιξη του μεγαλομετόχου του συλλόγου και ο έμπειρος προπονητής θα υπογράψει το συμβόλαιο του εντός της εβδομάδας. Επιπλέον, φαίνεται από τα όσα ειπώθηκαν πως συνεχίζουν στον «Δικέφαλο του Βορρά» ο πρόεδρος του, αλλά και η Μαρία Γκοντσάρεβα, καθώς είχε «παίξει» για κάποιο καιρό το σενάριο ότι θα αντικατασταθούν. Ειδικά για τον πρώην παίκτη της ομάδας είχαν φουντώσει οι φήμες.

Σε ότι αφορά το ρόστερ της νέας σεζόν, επιθυμία του Άγγελου Αναστασιάδη είναι να γίνει πρώτα ένα ξεκαθάρισμα. Έχοντας αποκτήσει άποψη για τους παίκτες που βρίσκονται στον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλει να γίνουν οι απαραίτητες αποδεσμεύσεις, χωρίς να έχουν ακουστεί τα ονόματα των πρώτων υποψήφιων. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν υπολογίζεται ο Σανθ Χακόμπο, ο οποίος από τις αρχές της σεζόν που έφυγε ήταν ουσιαστικά εκτός ομάδας.

Μπορεί να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο οι αποχωρήσεις, αλλά θα γίνουν κάποιες μεταγραφές πριν ολοκληρωθούν αυτές. Κρίνεται ως επιτακτική ανάγκη η απόκτηση ενός χαφ και ενός εξτρέμ και από εκεί και πέρα… βλέπουμε.

Πηγή: sport-fm.gr