Με δεδομένο ότι το ματς της Πέμπτης (20/12) με αντίπαλο τη Γρανάδα, στην Τούμπα, για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, στον ΠΑΟΚ είναι σε θέση να προετοιμαστούν με λιγότερη πίεση ενόψει του ντέρμπι Θεσσαλονίκης με τον Άρη, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει τη δυνατότητα να μοιράσει χρόνο και να δώσει ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες του στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα. Μετά την οδυνηρή ήττα από την Ομόνοια, στην Κύπρο, για τους «ασπρόμαυρους» αυτό το παιχνίδι δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο Ουρουγουανός δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Γιαννούλη και Ελ Καντουρί,όπως και τον Βιεϊρίνια που δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα. Επίσης, ο Ροντρίγκο δύσκολα θα δώσει το «παρών», πιθανότατα ακόμη και κόντρα στον συμπολίτη.

Πάντως, παρόλο που απομένουν πάνω από 48 ώρες για το ματς με τη Γρανάδα, μοιάζει δεδομένο ότι στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει ο Τσόλακ, ο οποίος ψάχνει ακόμα ένα γκολ, για να ανέβει η ψυχολογία του. Επίσης, ανάσες αναμένεται να πάρουν οι Σβαμπ, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τζόλης.

Ενδιαφέρον έχει και η επιλογή του Γκαρσία για τους Βαρέλα και Μπίσεσβαρ, που έμειναν εκτός αποστολής από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.