Με γκολ των Φατιόν και Ντάουντα ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε του ΟΦΗ με 2-0 στο «Γεντί Κουλέ».

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με γκολ από τα αποδυτήρια, αφού μόλις στο 3′ ο Φατιόν από τη μικρή περιοχή, μετά την εκτέλεση κόρνερ, έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και απείλησαν στο 10′ με τον Στάρτζεον, για να χάσουν μεγάλη ευκαιρία στο 27′, όταν από το ύψος του πέναλτι ο Γρίβας σούταρε και ο Βέρχουλστ απέκρουσε. Ο ίδιος παίκτης στο 38′ πλησίασε ξανά στο γκολ για τον ΟΦΗ αλλά δεν το έκανε, ενώ στο 48′ ήταν η σειρά του Σαρδινέρο να απειλήσει με κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα απέκρουσε.

Το ματς συνεχιζόταν με τους Κρητικούς να έχουν κλείσει στο μισό γήπεδο τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έβρισκαν χώρους και στο 71′ βρήκαν και το δεύτερο γκολ, με τον Ντάουντα να παίρνει την μπάλα στο χώρο του κέντρου, να προχωράει και να σουτάρει λίγο εκτός περιοχής, κάνοντας το 0-2. Σκορ που έμεινε ως το τέλος, με τον Απόλλωνα να πανηγυρίζει μια σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Κοροβέσης (82′ Λυμπεράκης), Γιαννούλης, Διαμαντής, Ουές, Σακόρ (58′ Στάικος), Νέιρα, Μπαλογιάννης, Στάρτζεον, Σαρδινέρο, Γρίβας (58′ Γιάννου).

Απόλλων Σμύρνης: Βέρχουλστ, Μπρούτσιτς, Χουχούμης (46′ Τσαμπούρης), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Ιωαννίδης (55′ Ντάουντα), Μπεντινέλι (67′ Κολ), Σλίβκα, Τσιλούλης (76′ Βάρκας), Φατιόν.