Ετοιμοπόλεμος είναι πλέον ο Λούκας Βιγιαφάνιες και για τον λόγο αυτό συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή του Παναθηναϊκού για την τρέχουσα σεζόν της Super League 1. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στις επιλογές του προπονητή του για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Λαμία στη Φθιώτιδα.

Μετά την προπόνηση της Παρασκευής (που περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις πέντε εναντίον δυο και παιχνίδι στο μισό γήπεδο), ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή των «πράσινων», η οποία περιλάμβανε και μια πολύ θετική είδηση. Εν αντιθέση με τον «Βίγια», εκτός έμειναν οι Βέλεθ, Χουάνκαρ, Ιωαννίδης, Χατζηθεοδωρίδης (ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα), Αγιούμπ, Μπουζούκης (συνέχισαν τη θεραπεία τους), Μαυρομάτης (έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο) και Αντονίτο (παρέμεινε κλινήρης).

Έτσι, την αποστολή του Παναθηναϊκού απαρτίζουν οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Σένκεφελντ, Σαβιέρ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Εμμανουηλίδης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.