Σε μια απόφαση που -εκτός από ερωτηματικά- γεννά και κινδύνους κατέληξαν ΕΠΟ και Περαμαϊκός για το γήπεδο όπου θ’ αγωνιστεί την Κυριακή η ΑΕΚ.

Μετά από συνεχείς επαφές κι αφότου η αναζήτηση άλλης έδρας από το πειραϊκό σωματείο δεν είχε αποτέλεσμα (δεν προχώρησαν οι λύσεις του Κορυδαλλού και της Νεάπολης), το παιχνίδι για την 28η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής ορίστηκε στο δημοτικό στάδιο Περάματος.

Κάτι που μόνο εγγυήσεις για την ομαλή διεξαγωγή του δεν προσφέρει, μιας και είναι μικρή η χωρητικότητά του, ενώ και οι υποδομές του είναι σχεδόν ανύπαρκτες (με χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι τ’ αποδυτήρια στεγάζονται σε κοντέινερ).

Πέρα απ’ αυτό ωστόσο, τίθεται και σοβαρό θέμα ασφαλείας, δεδομένου ότι πολλοί περισσότεροι φίλοι της ΑΕΚ απ’ τους 400 που χωράει το γήπεδο θα θέλουν να βρεθούν σε μια περιοχή, όπου είναι πολύ πιθανή η συνάντησή τους με οπαδούς του Ολυμπιακού.

Τα συγκεκριμένα δεδομένα λοιπόν δημιουργούν προβληματισμό και κρατούν πιθανό το ενδεχόμενο το παιχνίδι να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Πηγή: Sport-fm.gr