Τουλάχιστον 700.000 χρειάζεται άμεσα η ΠΑΕ Άρης για να αντιμετωπίσει τις άμεσες υποχρεώσεις της, όπως υποστήριξε προσφάτως ο Παναγιώτης Στεφανίδης.

Οι Θεσσαλονικείς περιμένουν να βρουν έσοδα, εκτός από το τηλεοπτικό, τις ενδεχόμενες χορηγίες, την ενδεχόμενη έλευση κάποιου επενδυτή και από τη διάθεση των εισιτήριων από το «Κλεάνθης Βικελίδης», να μάθουν τη διάθεση που θα δείξουν οι αρειανοί επιχειρηματίες.

Για αυτό τον λόγο η νέα διοίκηση του συλλόγου συγκάλεσε προσκλητήριο για σήμερα το απόγευμα (στις 19:00), ώστε να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους για την κατάσταση και τις ανάγκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο «κίτρινο» στρατόπεδο.

Οι κ.κ. Στεφανίδης και Ψηφίδης θα παρουσιάσουν αναλυτικά όλα τα δεδομένα, έχοντας πάντα σε πρώτο πλάνο τη συμμετοχή της ομάδας στη Football League.

Αποδέκτες της πρόσκλησης έχουν γίνει πάνω από δέκα επιφανείς αρειανοί επιχειρηματίες, μεταξύ των οποίων οι Γράντας, Δασυγένης, Παπαϊωάννου, Ορφανίδης, Τσαρούχας, Πόππης, Μπακούρας.

Όπως γράφει η SportDay, ο κ. Γράντας δεν θα παραστεί, αλλά έχει εξουσιοδοτήσει τον Παπαϊωάννου, ενώ δύσκολα θα παραβρεθεί και ο κ. Δασυγένης.

Πηγή: sport- fm.gr