Πριν αναμετρηθούν στον τελικό του Champions League στις 24 Μαΐου στη Λισαβόνα, Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης θα έχουν λύσει τις διαφορές τους στο πρωτάθλημα.

Για την 36η αγωνιστική οι «ροχιμπλάνκος» δοκιμάζονται στην έδρα της Λεβάντε γνωρίζοντας πως χρειάζονται δύο νίκες στα τρία εναπομείναντα ματς για να στεφθούν πρωταθλητές για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια. Ο τιμωρημένος Χουανφράν και ο τραυματίας Ροντρίγκες δεν θα είναι στη διάθεση του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Η Ρεάλ, που απέχει τρεις βαθμούς από την συμπολίτισσά της και ελπίζει σε δύο στραβοπατήματά της αφού μειονεκτεί στην ισοβαθμία, υποδέχεται την απογοητευμένη μετά τον τρόπο που αποκλείστηκε από τη Σεβίλλη στα ημιτελικά του Europa League Βαλένθια. Χεσέ και Κεντίρα παραμένουν εκτός μάχης, αλλά στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι επιστρέφει ο Αρμπελόα.

Η Μπαρτσελόνα που χρειάζεται να κάνει η ίδια το 3/3 κι από ένα στραβοπάτημα των δύο Μαδριλένων φιλοξενεί τη Χετάφε. Πολλά προβλήματα και πάλι για τον Τάτα Μαρτίνο, καθώς δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Νεϊμάρ, Πουγιόλ, Πικέ, Βαλντές και Άλμπα.

Αναλυτικά, η 36η αγωνιστική τη Primera Division:

Παρασκευή 2/5
Ράγιο Βαγεκάνο-Μπιλμπάο 22:00

Σάββατο 3/5
Μπαρτσελόνα-Χετάφε 17:00
Μάλαγα-Έλτσε 19:00
Οσασούνα-Θέλτα 21:00
Βαγιαδολίδ-Εσπανιόλ 23:00

Κυριακή 4/5
Αλμερία-Μπέτις 13:00
Λεβάντε-Ατλέτικο Μαδρίτης 18:00
Σεβίλλη-Βιγιαρεάλ 20:00
Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια 22:00

Δευτέρα 5/5
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Γρανάδα 23:00

Η επόμενη (37η) αγωνιστική:

Μπιλμπάο-Ρεάλ Σοσιεδάδ
Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάλαγα
Μπέτις-Βαγιαδολίδ
Θέλτα-Ρεάλ Μαδρίτης
Έλτσε-Μπαρτσελόνα
Εσπανιόλ-Οσασούνα
Χετάφε-Σεβίλλη
Γρανάδα-Αλμερία
Λεβάντε-Βαλένθια
Βιγιαρεάλ-Ράγιο Βαγεκάνο

Πηγή: sport-fm.gr