Το όνομα του Κόμπι Μπράιαντ βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα, παρά το γεγονός ότι έχει φύγει από τη ζωή, στο τρομακτικό δυστύχημα με ελικόπτερο τον προηγούμενο Ιανουάριο. Υπενθυμίζεται ότι, η συντριβή του στοίχισε τη ζωή στον πρώην αστέρα του NBA και σε ακόμη οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων η κόρη του, Τζιάνα.

Ο «Black Mamba» μνημονεύτηκε από τους Λέικερς με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του Λος Άντζελες έπειτα από δέκα χρόνια, καθώς άπαντες του αφιέρωσαν αυτόν τον τίτλο. Επίσης, οι ομοιότητες μεταξύ της κατάκτησης του τέταρτου δαχτυλιδιού από τον ΛεΜπρον Τζέιμς με το αντίστοιχο επίτευγμα του Μπράιαντ, δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες.

Επίσης, πριν λίγες ώρες, η σύζυγός του και τραγική φιγούρα μετά το δυστύχημα, Βανέσα Μπράιαντ, που έμεινε πίσω μαζί με τα άλλα τρία παιδιά της, έκανε ένα τατουάζ που συγκλονίζει. Σε αυτό έγραψε όλα τα ονόματα της οικογένειας, με τα αποκαλυπτήρια να γίνονται μέσω του Instagram.

«Κόμπι, Βανέσα, Νατάλια, Τζιάνα, Μπιάνκα, Κάπρι», είναι αυτό που αναγράφεται στο πόδι της, με τον κόσμο των social media να δείχνει ότι αυτή η κίνηση τον άγγιξε ιδιαιτέρως.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@vanessabryant shows off her new tattoo with her whole family. ?? #kobebryant #lakers #kobe #mambamentality #nba #vanessabryant #hollywood #hollywoodlife #hollywooddreams #celebrities #celebrity #celebs #entertainmentnews #entertainment

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miz Hollywood (@mizhollywood) στις

Αυτό δεν είναι το πρώτο τατουάζ που κάνει η Βανέσα για τα μέλη της οικογένειάς της. Όπως είχε κάνει γνωστό στα social media ο tattoo artisti, Νίκο Χουρτάδο, που τα δημιούργησε, τον Φεβρουάριο είχε «χτυπήσει» στον λαιμό και τον ώμο της ένα μήνυμα για τον Κόμπι και στον καρπό της κάτι που αφορά την Τζιάνα.