Η Θέουτα μπορεί να είναι μια μέτρια ομάδα κατώτερης κατηγορίας, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι αυτά είναι τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια για τα φαβορί. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα δεν δυσκολεύτηκε να περάσει στην επόμενη φάση του Copa Del Rey, αφού με ένα γκολ του αριστερού μπακ-χαφ Μάξουελ και ένα του Πέδρο από το σημείο του πέναλτι, βρέθηκε να προηγείται 0-2 με τη συμπλήρωση 25 λεπτών αγώνα.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν αντέδρασαν και οι Καταλανοί κάνοντας συντήρηση δυνάμεων για τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους (το Σάββατο αντιμετωπίζουν τη Σεβίλλη) και αφού είχαν «κλειδώσει» το ματς, πήραν το αποτέλεσμα και πήγαν  για… ξεκούραση.

Δεν ήταν όλα όμως ευχάριστα για τους «μπλαουγκράνα», αφού στο 34’ ο Χαφρέν τραυματίστηκε (εξάρθρωση ώμου) και αντικαταστάθηκε από τον Νολίτο.

Να σημειώσουμε ότι η Μπαρτσελόνα, αν και έπαιζε με σβηστές μηχανές,  είχε αρκετές ευκαιρίες να αυξήσει τον δείκτη του σκορ. Κυρίως με το δοκάρι του Μπόγιαν Κρικιτς, αλλά και με τους Κεϊτά, Πέδρο και Αντριάνο που απλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι.

Πηγή: gazzetta.gr