Κοινό μέτωπο υπεράσπισης του Γιώργου Σπανού άνοιξαν τρεις παίκτες του Ατρόμητου και ο βοηθός του Γιώργου Παράσχου, εξυμνώντας το ήθος του ισχυρού άντρα της ομάδας.

Οι Βαγγέλης Νάστος, Σωκράτης Φυτανίδης, Τάσος Καραμάνος και Παναγιώτης Γκουτσίδης δήλωσαν συγκλονισμένοι απ’ την περιπέτεια που περνάει ο πρόεδρος του Ατρόμητου, τονίζοντας την πεποίθησή τους πως ο Γιώργος Σπανός σύντομα θα δικαιωθεί.

Στην επιρροή που ασκεί το γεγονός αυτό στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Νάστος, τονίζοντας: «Την έχει επηρεάσει την ομάδα το γεγονός αυτό με τον πρόεδρό μας. Είμαστε συγκλονισμένοι. Εγώ ειδικά ξέρω και το ήθος του προέδρου, είμαι εδώ πέντε χρόνια. Δεν έχει δώσει ποτέ τέτοιο δικαίωμα ο πρόεδρος και πιστεύω ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζουν έξω. Πιστεύω ότι θα δικαιωθεί σύντομα και ξέρω ότι αυτό που παρουσιάζουν δεν είναι αλήθεια. Όλοι οι παίκτες θα βάλουμε τα δυνατά μας γιατί ξέρουμε ότι και ο πρόεδρος αυτό θα θέλει, να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι την Κυριακή. Είναι κίνητρο για μας αυτό που περνάει ο πρόεδρός μας, γιατί ξέρουμε πως σκέφτεται».

Από τη μεριά του, ο Σωκράτης Φυτανίδης δεν έκρυψε την πεποίθησή του πως τα γεγονότα δεν είναι όπως παρουσιάζονται: «Είναι κάτι το οποίο είναι δύσκολο για όλους. Είναι κάτι το οποίο σίγουρα δε μας αφήνει ανεπηρέαστους. Ξέρουμε όλοι ότι είναι ένας άνθρωπος με ήθος, ότι έχει προσφέρει στον Ατρόμητο και γενικά στον αθλητισμό και σίγουρα είναι κάτι το οποίο δε μας αφήνει ανεπηρέαστους. Πιστεύουμε ότι δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζεται».

Ο Τάσος Καραμάνος εξέδρασε την ανάγκη να κατακτήσει η ομάδα τη νίκη στο ματς της Κυριακής εναντίον της Ξάνθης, ώστε να την αφιερώσουν στον ισχυρό άνδρα της ομάδας: «Είναι ένα φαινόμενο το οποίο μας ξάφνιασε όλους, είναι κάτι που ποτέ δεν το περιμένεις και πόσο μάλλον για τον δικό μας τον πρόεδρο. Έναν άνθρωπο που όλοι γνωρίζουμε το ήθος του και την αγάπη που έχει για το ποδόσφαιρο. Την συμπεριφορά του απέναντι σε όλους εμάς τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους ανθρώπους της ομάδας. Πόσο μάλλον για έναν άνθρωπο ο οποίος βραβεύτηκε πριν από λίγο καιρό από όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο για την συνεισφορά του και για γενικότερα για όλον τον χαρακτήρα που τον διέπει.

Σίγουρα επηρεάζει, ιδιαίτερα για έναν άνθρωπο πολύτιμο όχι μόνο για την ομάδα αλλά για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο εμείς είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Γνωρίζουμε ότι και το μυαλό του προέδρου θα είναι στο παιχνίδι της Κυριακής και θέλουμε να κερδίσουμε και γι’ αυτόν και θα κάνουμε τα πάντα για να δείξουμε ότι είμαστε 100% προσηλωμένοι στον στόχο της νίκης την Κυριακή».

Όσον αφορά τον βοηθό προπονητή του Γιώργου Παράσχου, Παναγιώτη Γκουτσίδη, εκθείασε τον χαρακτήρα του Γιώργου Σπανού και φάνηκε σίγουρος πως θα δικαιωθεί:
«Πραγματικά ξαφνιαστήκαμε με το γεγονός αυτό. Εμείς ξέρουμε πολύ καλά τον πρόεδρό μας, τι άνθρωπος είναι. Πραγματικά αυτό που τον χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο αλλά και σαν παράγοντα είναι η λέξη κύριος. Δεν μας έχει επηρεάσει καθόλου γιατί ξέρουμε με ποιον άνθρωπο έχουμε να κάνουμε και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα κερδίσει και αυτή τη μάχη ο πρόεδρός μας. Και ίσως αυτό μας επηρεάσει θετικά και δείξουμε ένα πρόσωπο στον αγώνα όλοι μας και να κερδίσουμε το παιχνίδι ώστε να αφιερώσουμε την νίκη σε αυτόν τον άνθρωπο που τόσο αγαπάει την ομάδα όταν είναι κοντά μας κι όταν είναι μακριά μας. Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο θα τον έχουμε και πάλι κοντά μας».