Παίκτης της Μίλαν είναι από την Τετάρτη ο Αντέλ Τάαραμπ, καθώς ανακοινώθηκε από την ομάδα, παρουσία του Αντριάνο Γκαλιάνι.

Οι «ροσονέρι» απέκτησαν τον Μαροκινό από την ΚΠΡ με την μορφή δανεισμού και θα αγωνίζεται στο Σαν Σίρο για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο 24χρονος άρχισε την καριέρα του στην Λανς και πραγματοποίησε το μεγάλο βήμα της καριέρας του υπογράφοντας στην Τότεναμ. Η πορεία του στα «σπιρούνια» δεν ήταν η αναμενόμενη με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός στην ΚΠΡ, όπου εν τέλει και αποκτήθηκε.

Στη τρίτη του χρονιά στην ομάδα του Λονδίνου, πραγματοποίησε την πιο παραγωγική του σεζόν αλλά ο υποβιβασμός της ομάδας τον ανάγκασε να μετακομίσει στην Φούλαμ και πάλι με δανεισμό.

Από την αρχή της φετινής σεζόν ο Τααράμπ πραγματοποίησε 12 εμφανίσεις χωρίς να σκοράρει και έτσι η Μίλαν βρήκε την ευκαιρία να δανειστεί εκ νέου τον παίκτη με σκοπό να τον φέρει και πάλι στην καλή του κατάσταση, η οποία παράλληλα θα την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.

«Είναι φανταστικό να ακούς ότι ενδιαφέρεται η Μίλαν για σένα. Ένα όνειρο εκπληρώθηκε υπογράφοντας στους «ροσονέρι». Είναι τοπ σύλλογος και ανυπομονώ για το ντεμπούτο μου» ήταν τα λόγια του Άντελ Τααράμπ.

Πηγή: sport-fm.gr