Η συνέχεια της Premier League θα είναι με άδεια γήπεδα, αλλά το κύπελλο είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία στην Αγγλία.

Πρόκειται, άλλωστε, για την αρχαιότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση, οπότε στο Νησί δεν είναι και τόσο αντικειμενικοί ή… ψυχροί, σε οτιδήποτε την αφορά. Και επειδή έχουν πάντα μια αδυναμία στο θεσμό του κυπέλλου, δε θέλουν να διοργανώσουν τελικό σε άδειο γήπεδο.

Έτσι, όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η Mirror, στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας σκέφτονται το ενδεχόμενο να επιτραπεί η παρουσία μέχρι και 20.000 οπαδών στον τελικό, 10.000 για κάθε φιναλίστ.

Ο λόγος που υπάρχουν αυτές οι σκέψεις, είναι το γεγονός ότι το Γουέμπλεϊ θεωρείται ιδανικό από τους Άγγλους για να φιλοξενήσει κόσμο σε μια τέτοια συγκυρία, χωρίς να υπάρξει απολύτως κανένα πρόβλημα με τα μέτρα ασφαλείας που θα πρέπει να παρθούν.

Υπενθυμίζουμε ότι όταν διακόπηκε η δράση η διοργάνωση ήταν στη φάση των προημιτελικών, για την οποία θα πρέπει να γίνουν τα εξής ματς: Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Αρσεναλ, Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Σίτι, Λέστερ-Τσέλσι και Νόριτς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.