Επίσημο είναι, πλέον, το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για την απόκτηση του Πέτρου Μάνταλου.

Τουρκικό δημοσίευμα την Κυριακή ανέφερε ότι η Μπεσίκτας εξετάζει την περίπτωση του αρχηγού της ΑΕΚ και ότι είναι διατεθειμένη να προσφέρει 800.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Με το συγκεκριμένο ποσό, βέβαια, η Ένωση δεν πρόκειται να μπει σε καμία συζήτηση, αλλά σημασία προς το παρόν έχει το γεγονός ότι το ενδιαφέρον είναι όντως υπαρκτό, όπως τόνισε και ο υπεύθυνος μεταγραφών της τουρκικής ομάδας, Ερντάλ Τορουνογκουλαρί, μιλώντας στο gazzetta.gr.

«Είναι αλήθεια. Ο Πέτρος Μάνταλος είναι ποδοσφαιριστής που απασχολεί την Μπεσίκτας, ενδιαφερόμαστε για την απόκτηση του. Δεν ξέρω τι θα συμβεί όμως, ούτε θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες», ήταν τα λόγια του και πλέον αναμένονται οι επόμενες κινήσεις των Τούρκων.

Η ΑΕΚ πάντως, όπως έλεγαν μέχρι και πριν λίγο οι άνθρωποι της, θα μπει σε διαδικασία συζήτησης για πώληση του αρχηγού της μόνο για ένα ποσό που θα φτάνει τουλάχιστον στα 6 εκατ. ευρώ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.