Την έντονη αντίδραση των Μάριο Μπαλοτέλι και Φελίπε Μέλο προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε για αυτούς ο Τζόρτζιο Κιελίνι.

Ο διεθνής Ιταλός αμυντικός μίλησε στη La Repubblica με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του τις επόμενες μέρες και τους χαρακτήρισε ως τους δύο χειρότερους ανθρώπους που έχει γνωρίσει στο ποδόσφαιρο.

Λόγια που προφανώς δεν άρεσαν σε κανέναν εκ των δύο, με αποτέλεσμα να απαντήσουν άμεσα.

«Τουλάχιστον έχω την ειλικρίνεια και το κουράγιο να λέω τα πράγματα πρόσωπο με πρόσωπο. Είχες τόσες ευκαιρίες να το κάνεις αυτό από το 2013, να συμπεριφερθείς σαν άντρας, αλλά δεν το έκανες. Ποιος ξέρει τι θα λες μια μέρα για τους τωρινούς συμπαίκτες σου, περίεργε αρχηγέ. Αν αυτό σημαίνει να είσαι πρωταθλητής, τότε προτιμώ να μην είμαι. Και δεν έδειξα ποτέ έλλειψη σεβασμού προς τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας», ήταν η απάντηση του Μπαλοτέλι μέσω Instagram, για να ακολουθήσει ο Φελίπε Μέλο.

«Θα ήθελα να ξέρω σε ποια περιστατικά αναφέρεται. Όταν ήμουν στην Γιουβέντους φερόμουν σε όλους με σεβασμό. Μετά από αυτό, όμως, δεν τρέφω καθόλου σεβασμό για τον Κιελίνι. Και ποτέ δεν θα το κάνω.

Λέει ότι ο Μπαλοτέλι ήταν για… χαστούκια και εγώ ο χειρότερος των χειρότερων που πάντα ήθελε να ξεκινάει καβγάδες; Ε, λοιπόν, αυτός ήταν πάντα ένας δειλός που τα έκανε πάνω του. Είναι πολύ εύκολο να είσαι κακός σε κάποιον μέσα σε ένα βιβλίο. Ίσως να είναι ακόμη θυμωμένος μαζί μου γιατί όταν πήγα στη Γαλατασαράι, δώσαμε στη Γιουβέντους μερικά χαστούκια και τους αποκλείσαμε από το Champions League. Ή γιατί η Ίντερ κατέκτησε τα πάντα και εγώ είμαι οπαδός της.

Αυτός είναι ο Κιελίνι, πάντα συμπεριφέρεται σαν να είναι ο καλύτερος. Εγώ, επίσης, θυμάμαι όταν νικήσαμε την Ιταλία στο Confederations Cup το 2009 3-0 και πήραμε με τη Βραζιλία το τρόπαιο. Ίσως να αισθάνεται πίκρα και για αυτό, από τη στιγμή που δεν έχει κατακτήσει τίποτα με την Ιταλία».