Ο σεβασμός… σεβασμός. Αλλά και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι διατεθειμένος να ανεχτεί τα πάντα, ακόμη και από έναν σταρ του διαμετρήματος του Καρμέλο Άντονι. Ο 19χρονος φόργουορντ των Μπακς είχε αρκετές «κόντρες» με τον άσο των Νικς στο παιχνίδι των δύο ομάδων τα ξημερώματα.

«Τον σέβομαι, είναι από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ, αλλά δεν σταμάτησε να προκαλεί εμένα και τους συμπαίκτες μου», δήλωσε μετά το ματς ο Έλληνας ρούκι. «Προσπάθησα να μην αντιδράσω. Πρέπει να σέβεσαι τέτοιους παίκτες, αλλά όταν κάνει αυτό το πράγμα σε όλο το ματς, πρέπει να απαντήσεις και του πεις να σταματήσει. Για μένα δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος, είναι απλώς ένας τύπος με διαφορετική φανέλα από τη δική μου. Πιστεύω πως αυτό με επηρέασε κάπως στο παιχνίδι μου, γιατί μέχρι πέρσι τον έβλεπα στην τηλεόραση και τώρα τον είχα αντίπαλο. Αυτό με έκανε λίγο πιο επιθετικό και ήθελα να σκοράρω απέναντί του», πρόσθεσε.

Όσο για την πρώτη του συμμετοχή στην πεντάδα των Μπακς, είπε: «Ήμουν λίγο αγχωμένος, αλλά νομίζω πως είναι φυσιολογικό. Ήταν η πρώτη μου φορά στην πεντάδα και είμαι ακόμη μικρός. Ήταν μία νέα εμπειρία για μένα. Φορτώθηκα γρήγορα με δύο φάουλ, αλλά ο κόουτς μού είπε να παίξω δυνατά. Πιστεύω πως όταν επέστρεψα στο παρκέ ήμουν… καλός-κακός, δεν ξέρω. Στο επόμενο παιχνίδι θα είναι διαφορετικά. Νιώθω καλά. Δεν έχω ξαναπαίξει τόσο πολύ».

Πηγή: sport-fm.gr