Στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλουν να επιστρέψουν ο Παναιτωλικός και ο Πανιώνιος, οι οποίοι αναμετρώνται σήμερα το απόγευμα στο Αγρίνιο (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις σερί ήττες (από Ξάνθη, Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο), ενώ οι Νεοσμυρνιώτες μετά τη νίκη επί του Ατρομήτου έχουν μία ήττα από τον Λεβαδειακό και μία ισοπαλία με την Ξάνθη.

Οι Αγρινιώτες θα αγωνιστούν χωρίς τον αρχηγό τους, Γιώργο Θεοδωρίδη, αφού αισθάνεται ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Επίσης, ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει τους Μελισσά, Μπικέι που είναι τιμωρημένοι, ενώ καιρό στα… πιτς είναι ο Πόι και ο Σφακιανάκης.

Ο έμπειρος τεχνικός σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ράφαελ, ο οποίος στην άμυνα θα έχει τους Γκάλο, Κάλι, Κούσα και Γκόλια. Ως αμυντικά χαφ θα παίξουν ο Ζούνιορ και ο Γοδόι, έχοντας στα πλάγια τους Μπακάκη και Ιωάννου. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Καμαρά και Μπόγιοβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Στεφανάκος, Παπουτσογιαννόπουλος, Καλογέρης, Άσκες, Μπελόν, Δάρλας και Πασάς.

Με μοναδικό δίλημμα τη θέση του τερματοφύλακα ο Νίκος Παντελής, από την πλευρά του, έχει καταστρώσει το δικό του πλάνο για να μπορέσει ο Πανιώνιος να φύγει όρθιος από το Αγρίνιο.

Όλα δείχνουν ότι οι «κυανέρυθροι» θα αγωνιστούν με τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, τους Κούρντι, Αυλωνίτη, Κουλουχέρη και Κούρο στην άμυνα. Ως αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Καλτσάς και Μητρόπουλος, με τους Αραβίδη και Κολοβός στα πλάγια. Ο Μενδρινός θα είναι πίσω από τον προωθημένο ο Γιάννου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιαννακόπουλος, Παντίδος, Τόσκας, Λάζνικ, Καμπάνταης, Λαμπρόπουλος, Ντούνης και Παναγιωτούδης.

Παράδοση

Σε πέντε αγώνες με γηπεδούχο τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα, ο Πανιώνιος έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα (1-0 το 1996-97 για τη Β’ Εθνική).

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας). Βοηθοί: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Μαγιάννης (Αρτας). Τέταρτος: Ιωαννίδης (Αργολίδας).

Πηγή: sport-fm.gr