Η επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη να αγοράσει μια ομάδα στη Βραζιλία δεν θα γίνει πραγματικότητα μέσω της Φορταλέζα.

Εδώ και κάτι εβδομάδες έχει γίνει γνωστή η πρόθεση της οικογένειας Σαββίδη να αγοράσει βραζιλιάνικη ομάδα και συγκεκριμένα την Φορταλέζα, με την οποία έγιναν και κάποιες επαφές.

Τις προηγούμενες μέρες, μάλιστα, στο Σάο Πάουλο υπήρξε συνάντηση του προέδρου Μαρσέλο Παζ με τους Λέο και Εντουάρντο Κορνασίνι, οι οποίοι εκπροσωπούν τον Σαββίδη.

Συνάντηση που δεν οδήγησε σε συμφωνία πάντως, όπως είπε ο Μαρσέλο Παζ στον βραζιλιάνικο Τύπο.

«Είμαι υπέρ μιας συνεργασίας, μιας επένδυσης, αλλά όχι στο να χάσω τον έλεγχο της ομάδας. Υπάρχει ενδιαφέρον από τον κ. Σαββίδη για αγορά ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου στη Βραζιλία και κατέληξαν στην Φορταλέζα.

Αντιλαμβανόμαστε ωστόσο πως είναι απίθανο να πωληθεί μια ομάδα, όπως είναι η Φορταλέζα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Υπάρχει μεγάλο πάθος πίσω από την ομάδα, και μια σειρά καταστάσεων που καθιστούν την κατάσταση πολύ δύσκολη», είπε ο πρόεδρος της Φορταλέζα και έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας.

«Υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον, συζήτησαν μαζί μας και εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους, αλλά δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένη πρόταση. Δεν υπάρχει κάτι στο τραπέζι μόνο η πρόθεση που έχουν εκφράσει».