Μπορεί ο Ολυμπιακός να στάθηκε πολύ καλά το βράδυ της Πέμπτης (20/01) κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά ηττήθηκε 0-1 με γκολ στο τέλος της αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη και έτσι η ρεβάνς των «32» του Europa League στο Καραϊσκάκη θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, όσον αφορά τις βλέψεις πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Μάλιστα, στο παιχνίδι του Λονδίνου οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος είδε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Φέλιξ Τσβάιερ, στο 26ο λεπτό. Έτσι, ο Πορτογάλος συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα είναι στη διάθεση του συμπατριώτη του προπονητή σε μια εβδομάδα.

Το παράξενο, όμως, αφορά το γεγονός ότι ο 25χρονος στόπερ δεν γνώριζε πως σε περίπτωση που «κιτρινιστεί» δεν θα παίξει στο δεύτερο ματς. Όπως ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Cosmote TV, «δεν είχα ενημερωθεί πως με μια κίτρινη κάρτα θα μείνω εκτός».

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σεμέδο στον επαναληπτικό, με παίξει χωρίς τον πιο σταθερό κεντρικό αμυντικό του.