Οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη για πιθανή αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό ήταν η συνέπεια όσων του μετέφεραν συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έριξε βόμβα την Πέμπτη μιλώντας στη Nova, αφού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα στον τρόπο λειτουργίας της διοίκησης.

Αυτή η δήλωση του Γιώργου Δώνη είναι το αποτέλεσμα τελικά όσων του μεταφέρθηκαν, μία μέρα πριν, από συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος φέρεται να πήρε τις αποφάσεις του.

Ποιες είναι αυτές; Ότι ο Δώνης δεν θα πρέπει να έχει καμία συμμετοχή στον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν καθώς αυτός θα γίνει από τον Αλαφούζο και τον Τσάβι Ρόκα, ότι δε θα ανέβει το μπάτζετ και ότι ο προπονητής θα πρέπει να αποχωρήσει από τη θέση του αν ο Χρήστος Δώνης, γιος του, αποδεχθεί την πρόταση που θα του γίνει για ανανέωση του συμβολαίου του.

«Ή ο Χρήστος ή εσύ», ήταν το μήνυμα του Αλαφούζου που θεωρεί, όπως φαίνεται, ότι δεν πρέπει να συνυπάρχουν ο προπονητής και ο γιος του, με την όλη κατάσταση να δείχνει ότι πάμε προς «διαζύγιο» του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Δώνη και μάλιστα σύντομα!