Πιστός στις υποχρεώσεις του με τη Σέλτικ παρουσιάστηκε ο Γιώργος Σαμαράς για τον οποίο έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για το μέλλον του.

Το συμβόλαιο του διεθνούς άσου λήγει στο τέλος της σεζόν και πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως βρίσκεται μεταξύ άλλων στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπαρτσελόνα.

Ο 28χρονος επιθετικός εντάχθηκε στο δυναμικό των «καθολικών» το 2008 με τη μορφή δανεισμού και αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή, ενώ ήδη μετράει έξι χρόνια στο σκοτσέζικο πρωτάθλημα.

«Είμαι απόλυτα προσηλωμένος στις υποχρεώσεις που έχουμε με την Σέλτικ. Βρίσκομαι έξι χρόνια εδώ και μου έχουν δώσει τα πάντα», τόνισε ο Σαμαράς στην «Daily Record» και πρόσθεσε:

«Είμαι περίπου 13 χρόνια μακριά από την πατρίδα μου, και πιστέψτε με, δεν είναι εύκολο να είσαι μακριά από την οικογένεια και τους φίλους σου για τόσο μεγάλο διάστημα»

Καταλήγοντας, ο διεθνής επιθετικός υπογράμμισε: «Και στις δύσκολες, όμως περιόδους αισθάνομαι ότι η Σέλτικ είναι το σπίτι μου. Εφόσον και οι δύο πλευρές θελήσουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, τότε στο τέλος θα υπάρξει μία λύση».

Πηγή: sport-fm.gr