Το εγκώμιο του Ίκερ Κασίγιας έπλεξε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν εν όψει του αγώνα της Γιουβέντους και της Ρεάλ για το Champions League.

Μόνο καλά λόγια για τον Ίκερ Κασίγιας είχε να πει ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, μιλώντας σε δημοσιογράφους του ισπανικού Τύπου εν όψει της προσεχούς αναμέτρησης της Γιουβέντους με την Ρεάλ Μαδρίτης για την 3η αγωνιστική της φάσης του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός τερματοφύλακας των «μπιανκονέρι» εν όψει της προσεχούς αναμέτρησης

Για τον Ίκερ Κασίγιας:

«Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι η αντίδραση του Κασίγιας ήταν φανταστική και για μένα είναι πλέον πολύ καλύτερος σε σχέση με το παρελθόν».

Για την Ρεάλ Μαδρίτης:

«Η φιλοσοφία του συλλόγου είναι οι οπαδοί να ονειρεύονται σπουδαίες μεταγραφές, αλλά τα χρήματα δεν είναι αρκετά για να φτάσεις στην επιτυχία, χρειάζεται να έχεις πλάνο».

Για τον Ντιέγκο Λόπεθ:

«Είναι παράξενο να έχει έναν τερματοφύλακα όπως ο Κασίγιας στον πάγκο, αλλά πρέπει να σεβαστούμε έναν παίκτη όπως ο Ντιέγκο Λόπεθ, ο οποίος είναι εξαιρετικός τερματοφύλακας και ανταποκρίνεται πολύ καλά κάθε φορά που αγωνίζεται».

Για την παρουσία του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο των «μερένχες»:

«Κανένας σύλλογος στον κόσμο δεν έχει την επιτακτική ανάγκη να κερδίζει περισσότερο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά νομίζω ότι ο Αντσελότι είναι ένας άνθρωπος που πάντα βρίσκει λύσεις».

Πηγή: sport-fm.gr