Η Λαμία ήταν αγκαλιά με μεγάλη νίκη στο Αγρίνιο αλλά ο Ντάουντα «μίλησε» στο 95’…

Για τον προτελευταίο Παναιτωλικό κάθε ματς είναι σαν τελικός πλέον. Έτσι προετοιμάστηκε για αυτό με τη Λαμία η ομάδα του Μάκη Χάβου και έτσι μπήκε και στο γήπεδο, έχοντας δοκάρι στο 2′ με τον Άλβαρεζ, κοντινή κεφαλιά με τον ίδιο παίκτη στο 10′, ευκαιρία στο 15′ με το παραλίγο αυτογκόλ του Καραμάνου, νέα φάση με τον Φάρλεϊ στο 17′, ακόμη μία διπλή φάση με τους Άλβαρεζ και Φάρλεϊ στο 18’… Με λίγα λόγια, το ματς στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα μονότερμα του Παναιτωλικού, αλλά αυτή που έβαλε γκολ ήταν η… Λαμία, στο 43′, με την κεφαλιά του Μπεχαράνο!

Το 0-1 του πρώτου μέρους ήταν πραγματικό σοκ για τους Αγρινιώτες και αυτό φάνηκε στο β’ μέρος, όπου φανερά επηρεασμένοι ψυχολογικά δεν μπορούσαν να διατηρήσουν το ρυθμό του πρώτου 45λεπτου. Τα λεπτά, επομένως, περνούσαν και οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν άνετα το 0-1, πιστεύοντας ότι τελικά θα το κρατούσαν ως το τέλος. Και η αλήθεια είναι ότι έτσι φαινόταν πως θα γίνει, μέχρι που ανέλαβε δράση ο Ντάουντα. Αυτός ήταν που κέρδισε πέναλτι στο 94′ με ατομική ενέργεια και αυτός ήταν που ανέλαβε και την εκτέλεση ένα λεπτό μετά, γράφοντας το τελικό 1-1.

Παναιτωλικός: Κνέτ, Τζανακάκης (56′ Ταχάρ), Γιοβάνοβιτς, Σιέστεντ, Κέβιν, Τσιγγάρας, Ντάλσιο (59′ Ντουάρτε), Ρόσα, Ντίας, Μπαΐροβιτς, (73′ Ντάουντα), Άλβαρεζ.

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Σάλιακας (70′ Βασιλόγιαννης), Πλιάτσικας, Αντέτζο, Σκόνδρας, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Ασίγκμπα, Δημούτσος (94′ Σάσι), Ρόμανιτς (92′ Βύντρα), Καραμάνος.