Η παραίτηση του Ηλία Βιολίδη από την θέση του γενικού Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναγκάζει τον Θοδωρή Ζαγοράκη να πραγματοποιήσει μία ανακατανομή ρόλων στον σύλλογο. Συνάντηση με τέσσερα μέλη του συμβουλίου θα έχει ο «Ζαγόρ».

Αποφασισμένος να συνεχίσει το έργο του, έστω και χωρίς τους στενούς του συνεργάτες, φαίνεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε ένα… μίνι ανασχηματισμό του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας και γι’ αυτό τον λόγο θα έχει το μεσημέρι της Τρίτης, συνάντηση με τέσσερα μέλη του συμβουλίου. Εκεί θα ξεκαθαριστούν ο ρόλος και οι αρμοδιότητες του καθενός με ενδεχόμενο ευρύτερης αναδιάταξης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του «Δικέφαλου» του Βορρά σκέφτεται μετά την παραίτηση του Βιολίδη να είναι ο ίδιος αυτός που θα εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ στην Superleague. Eκτός των άλλων, ο «Ζαγόρ» θα αποφασίσει αν ο Παναγιώτης Ποικιλίδης παραμείνει εκπρόσωπος της διοίκησης στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Μέσα σε όλα αυτά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απολογείται την Τετάρτη για όσα κατηγορείται και αφορούν την αναμέτρηση του «Δικέφαλου» με τον Αρη. Για γεγονότα, δηλαδή, που έγιναν εκτός γηπέδου, μετά τη ρίψη δακρυγόνων από την Αστυνομία.

Πηγή: gazzetta.gr