Μια πολύ σημαντική νίκη για την πορεία του στη Super League 1 πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο (12/01) ντέρμπι «δικεφάλων» κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Αμπέλ Φερέιρα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το 1-0 επί της Ένωσης, ωστόσο έστειλε στους παίκτες του το μήνυμα ότι μπορούν και καλύτερα, κάτι που τους το ζήτησε για τα επόμενα παιχνίδια.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης των «ασπρόμαυρων», ο Πορτογάλος τεχνικός, αφού μοίρασε συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα, έκανε κάποιες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του και τους έδωσε το σύνθημα ενόψει της συνέχειας.

«Δείξατε χαρακτήρα και πήρατε μια πολύ σημαντική νίκη, που θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια. Θα μπορούσε να μπει ένα γκολ ακόμα και στο δεύτερο μέρος, που θα μας έκανε να νιώσουμε πιο άνετα και θα πρέπει να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί. Είμαι σίγουρος ότι και εσείς το ξέρετε πως μπορείτε και πολύ καλύτερα», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport.

Ο Πορτογάλος προπονητής ήταν ικανοποιημένος από την αποφασιστικότητα που έβγαλαν οι παίκτες του, όμως δεν του άρεσαν κάποια λάθη που έκαναν, με αποτέλεσμα η μπάλα να πηγαίνει συχνά στα πόδια των παικτών της ΑΕΚ. Εικόνα που δεν θα ήθελε να δει στο εγγύς μέλλον…