Μετά την τιμωρία του Παναθηναϊκού από την Euroleague, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με δήλωσή του στάθηκε στη συμπεριφορά των οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι σήμερα απάντησαν με ανακοίνωση.

Σύνδεσμοι της Θύρας 13 εξέδωσαν σήμερα (18/12) την ακόλουθη ανακοίνωση – απάντηση, προς τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία αναφέρει: «Σχεδόν πάντα η σιωπή εκλαμβάνεται ως αδυναμία, ήρθε ομως η ώρα να απαντήσουμε σε όσα μας προσάπτει η διοίκηση της ΚΑΕ και συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μας κατηγορεί για ό,τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό, απλά τις προηγούμενες φορές επιλέξαμε να σιωπήσουμε και να μην έρθουμε σε αντιπαράθεση για να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα στην ομάδα μας. Αλλά ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…!

Δεν είναι δυνατόν να φταίει η θύρα 13 για οτιδήποτε συμβαίνει στο γήπεδο του μπάσκετ. Δε σημαίνει το ότι επειδή κάποιος φοράει ένα μπλουζάκι συνδεσμιακό ή κάθεται στο πεταλό μας εκπροσωπεί τη Θύρα 13.

Στην αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου κατηγορηθήκαμε στο τουρνουά του Παύλου και του Θανάση ότι σπάσαμε τις πόρτες για να μπούμε στο γήπεδο την ίδια ώρα που ο κόσμος μας βρισκόταν στο σπίτι του Γιάννη Αλαφούζου, και τότε εμείς φταίγαμε… Απλά είμαστε πάντα ο αποδιοπομπαίος τράγος για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Όλο το πέταλο ως γνωστόν δεν έχει μόνο οργανωμένους οπαδούς ώστε να χρεωνόμαστε τα πάντα. Σίγουρα έχουμε ένα μερίδιο ευθύνης αλλά δεν είναι όλο δικό μας.

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν έχουμε οργανώσει ντου για να βάλουμε κόσμο στο γήπεδο για αυτό μάλιστα και στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τον ολυμπιακό εκτός από τα χίλια διαρκείας αγοράσαμε άλλα χίλια εισιτήρια.

Πόσο μάλλον σε ένα τέτοιο παιχνίδι είναι αστείο να μιλάμε για υβριστικά συνθήματα, κάπνισμα, την ταξινόμηση θέσεων και για άδειους διαδρόμους όταν όλοι θέλουν να έρθουν να κάτσουν δίπλα για να φωνάξουν μαζί μας.

Είμαστε καλοί όταν κάθε χρόνο σπάμε τα ρεκόρ στα οπαδικά διαρκείας;

Είμαστε καλοί όταν η συμμετοχή μας στα εκτός έδρας ματς είναι ρεκόρ ακόμα και εκεί που δεν δικαιούμαστε εισιτήρια;

Είμαστε καλοί όταν είμαστε από τις πρώτες ευρωπαϊκές ομάδες στα εισιτήρια κόντρα στους δυσβάσταχτους καιρούς και με κάθε χρόνο πιο ακριβά εισιτήρια;

Είμαστε καλοί όταν μας τραβάνε βίντεο και η ίδια η ΚΑΕ με τα μέσα της το διαφημίζει σε όλο τον κόσμο;

Είμαστε καλοί όταν δημιουργούμε έδρα κόλαση που σέβονται εχθροί και φίλοι;

Είμαστε καλοί όταν είμαστε ο 6ος παίχτης;

Είμαστε κακοί όμως που είμαστε ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ..!

Είμαστε κακοί που τόσα χρόνια δεν εξυπηρετούμε τα θέλω κανενός!

Είμαστε οι μοναδικοί που ακολουθούμε τόσο πιστά το σύλλογο όλ’ αυτά τα χρόνια και θα το κάνουμε για πάντα.

Στα καλά είμαστε όλοι μαζί και στα στραβά μόνοι μας;

Ούτε με όλο το χρυσάφι της γης δεν ανταλλάζουμε τους αμέτρητους τίτλους αυτής της ομάδας.Και σε αυτούς τους τίτλους η Θύρα 13 έπαιξε καταλυτικό ρόλο, όπως και η οικογένεια σου.

Σταμάτα λοιπόν να επικαλείσαι αρχές και φορείς οι οποίοι είναι τσιράκια του ερυθρόλευκου κατεστημένου να μας τραβήξουν το αυτί και να μας κλείσουν τους συνδέσμους, γιατί η Θύρα 13 είναι ιδέα, ούτε καταστέλλεται ούτε φυλακίζεται και όσοι το προσπάθησαν ΑΠΕΤΥΧΑΝ..!

Υ.Γ. Θύρα 13 σημαίνει Παναθηναϊκός!

Παναθηναϊκός δεν γίνεται χωρίς Θύρα 13!

Υπογράφουν οι Σύνδεσμοι :
ΖΩΓΡΑΦΟΥ 13
ΚΑΜΑΤΕΡΟ 13
ΜΕΓΑΡΑ 13
ΜΕΣΟΓΕΙΑ 13
ΠΑΤΗΣΙΑ 13
ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 13
WEST BLOCK 13
ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΥΡΩΠΗ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ».